lørdag den 6. april 2013

Om flyttestatus

Det går fremad.

Bjerget af flade (og derfor udpakkede flyttekasser) stiger stødt. Vil tro, at vi har omkring 35 stykker tilbage ud af de oprindelige 150 (!!) flyttekasser. Yngste søster, der nu bor 15 minutters togtur fra os (hurra!), var forbi i dag og hjalp (igen) med at få tømt kasser. Belønnede hende med et sjældent kig i fotoalbums fra 1990'erne - kun fordi hun var sød til at slæbe!

Karrieremand kørte i IKEA fredag og købte bl.a. en ny bogreol, kurve til en anden reol, en bunke knagerækker og et par garderobestativer. Opbevaring er nemlig vores helt store udfordring, men jeg tror, at vi er tæt på at kunne have det meste af vores habengut nu. Vi slipper i hvert fald for et snarligt loppemarked på matriklen. Selvom der på et eller andet tidspunkt er et helt overordnet oprydningsprojekt.

Lys og mangel på lys er også to ting, vi skal have løst inden for en overskuelig fremtid. Vi har ingen gardiner, til gengæld har vi store vinduer i alle rum (undtagen badværelserne). Musen nyder vist nok at ligge og kigge på stjernerne (som vi rent faktisk kan se her i provinsen), og vi har barrikaderet vinduet i soveværelset med madrasser, hvilket nogenlunde virker, men som ikke er særlig kønt eller praktisk. Og jeg kunne da også godt bruge, at vores genboer ikke nødvendigvis kunne kigge ind til os 24/7. Omvendt er det måske meget godt, at der er så meget lys fra vinduerne, eftersom der ikke er sat en eneste loftslampe op endnu. Vi har to med fra Sverige, og jeg er tvivl om, hvor vi skal hænge den ene. Så der venter nok endnu en tur i IKEA/Bilka/Jysk for karrieremanden.

Ellers er vi så småt i gang med vores nye hverdag. Musen knuselsker sin nye børnehave så meget, at hun slet ikke vil hjem og slet ikke vil holde weekend. Karrieremanden nyder vist nok også at komme hjem til en familie frem for personalet på Scandic, og jeg nyder at have en supplerende hånd om aftenen og et barn i børnehave hver dag. Og så selvfølgelig at være sammen med ham...


Til og fra børnehaven er der ca. samlet 6 km - hvoraf turen til børnehaven er opad bakke stort set hele vejen, så det er dagens motion i øjeblikket. Musen skal heldigvis kun klare 3 km enten derop eller hjem, og hun klarer det flot på sin cykel - næsten uden brok men med et par vandpauser. Lillebror er begyndt at sidde op i barnevognen og nyder at iagttage verden, når vi går op og ned til børnehaven.

Det skal nok blive godt om en måneds tid, når alt et pakket ud, ryddet op og gjort rent!

Ingen kommentarer: