tirsdag den 19. april 2011

Løgkompot

I dag var der frikadeller, kartofler og sovs (ikke noget sauce her!) på menuen - det er som regel altid et hit, og i aften var ingen undtagelse.


Til frikadellerne i dag lavede jeg en lille løgkompot fra Claus Meyers "Almanak" (kan anbefales!) - bare for at lave en lille smule variation over husets hofret.

Portionen var ikke den største, men det der var, smagte fantastisk til frikadellerne


Løgkompot:
150 g. rødløg - fint snittet
50 g. sukker
1/2 dl eddike (jeg brugte balsamico, men Meyer himself anbefaler
cider-eddike)

1/2 dl vand



Ovenstående ingredienser koges ind - ca. 15-20 minutter

Herefter tages kompotten af varmen, hvorpå der blandes lidt sennep i (1-2 tsk afhængig af styrke og præference) og der smages til med salt & peber.

Her burde der være et billede af den skønne løgkompot, men vi har spist det hele - men det er vel også en god anbefaling i sig selv.

Ingen kommentarer: