Det er den klassiske burger, men pimpet lidt op i dagens anledning.
Bøffen laver jeg sådan her:
En håndfuld bredbladet persille, et lille gult løg og et fed hvidløg hakkes fint og blandes med 1 tsk. Dijonsennep, 1 tsk. Worchestersauce, 1 ægblomme, salt & peber samt 500 g hk. oksekød.
Lad farsen hvile 1 times tid og form derefter 4 bøffer og steg dem nogle minutter på hver side på grillpanden ved høj varme.
Og så kan man jo ellers bygge sin burger med yndlingsingredienserne. Min burger blev høj i dag, men der var også en del i:
Mayonnaise
Icebergsalat
Rødløg
Tomat
Bøf
Ristet parmaskinke
Ost
Drueagurk
Ketchup
Uha den var god!
Og det var så Burgeruge 2013, og hvad lærte vi så:
- Man kan faktisk godt få for mange burgere...!
- Nøj hvor er jeg glad for, at jeg ikke har en madblog. Respekt til alle dem, der dagligt beskriver og fotograferer deres mad - det bliver aldrig mig. Det er min hverdagsmad lidt for kedelig og lidt for grim til.
- Den klassiske burger er bare den bedste.
- Temauger er ret sjove, og der er allerede flere i støbeskeen - den store har foreslået, at vi kører en McDonalds-uge. Vi overvejer lidt...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar