fredag den 8. marts 2013

Om skønne dage

I dag er det kvindernes internationale kampdag, og enten kan man fejre hvor langt vi er nået, eller også kan sukke over, hvor langt der er igen. Jeg vil ingen af delene. Jeg har nemlig på det helt personlige og egoistiske plan, haft en skøn, skøn dag, og så gider jeg ikke mukke over ligeløn og barselsorlov til mænd (det skal jeg nok gøre en anden dag)

Først fik vi scannet lillebrors nyre. Via ultralyd skulle man se, om den venstre nyre havde taget slæbet for den højre nyre, der bare aldrig blev til noget. Og det har den. Alt så rigtig fint og godt ud. Og lillebror synes, det var SÅ hyggeligt at ligge der og blive nusset på maven.


Mens lillebror lå og puttede lægens identitetskort i munden (for alt kan puttes i munden), pludrede hun med ham, om at de to nok skulle blive gode venner, fordi de ville komme til at se hinanden mange gange. Men de bliver nok ikke gode venner, for lillebror kommer ikke til at se hende igen. Vi skal nemlig flytte snart, som i nærmest-med-det-samme-snart.

I knap 14 dage har noget været undervejs, og i dag fik vi så en underskrift på, at vores hus skal have en ny familie. De er også en mor, en far, en storesøster og en lillebror. Og de faldt vist for huset, da de så storesøsters værelse med køjeseng og al legetøjet. De virker smaddersøde, og vi er så glade for, at en ny familie flytter ind og får vores hus som deres trygge base.

Lige nu bor de på hotel. De kommer langvejs fra og arbejder her i Malmö, så behovet for et hus er stort, så derfor har vi aftalt, at de kan flytte ind i huset midt i april, hvilket så også betyder, at vores husjagt går ind nu.

Og så sidder vi her i aften og er lidt rundt på gulvet, men meget meget glade. Vi mangler et hus, har fået lidt gæld, får sikkert også lidt stress den næste måneds tid, og jeg skal ud at finde et nyt job (dropper at pendle fra Midtjylland til KBH), men vi har en sund lillebror, der bare er glad og dejlig og en storesøster er lidt småsyg, men som putter og hygger med moster denne weekend, og vi har derfor lidt mere fri denne weekend, og ja så er det hele bare lidt optur i dag!

Ingen kommentarer: