fredag den 14. september 2012

Om at have for lidt

Det blev løsningen med at mangle noget.

Doktor Finn (som på en anden god dag havde været et underholdende studie i sig selv - tror i hvert fald bedre, han kunne lide at kigge på scanninger end på mennesker) scannede mig og nok mest lillebror og kunne derefter med ret stor sikkerhed konstatere, at venstre nyre er tyk og fed og helt i orden, hvorimod den højre nyre på et tidspunkt er stoppet med at vokse og udvikle sig, og nu er nået dertil, hvor den mest er til pynt.

Indtil i går troede vi jo, at den højre nyre var helt som den skulle være, men det var altså ikke tilfældet. Den har været der, men er så et tidspunkt stoppet med at udvikle sig, og selvom den godt kan have en lille smule saft og kraft i sig, så er det ikke noget, der bliver bedre med tiden - tværtimod. Så det var selvfølgelig en lille smule nedtur.

Den gode nyhed er, at venstre nyre som sagt er fin og flot, og derfor umiddelbart uden problemer bare tager over fra den højre, og alle odds taler for, at lillebror kommer til at leve et langt, normalt og ukompliceret liv (i hvert fald i forhold til sit helbred). Han skal, som alle vi andre, selvfølgelig passe godt på sin nyre, og som Doktor Finn sagde: "Rygning er nok ikke det bedste", og så skal jo han også helst leve sundt, så sukkersyge ikke bliver et problem.

Selvfølgelig ville vi da helst have haft en dreng med to raske nyrer, men det får vi altså ikke, men udover en manglende nyre er vores dreng helt som han skal være, så det er det, vi forholder os til, og så tager vi resten, som det kommer.

Men ja i dag kunne godt have været sjovere, men det kunne også have meget, meget værre.

Ingen kommentarer: