Opskriften kommer her:
Kager:
100 g hvedemel
20 g kakaopulver
140 g sukker
1½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
40 g smør
120 ml mælk
1 æg
Smørglasur:
300 g flormelis
100 g smør
40 g kakaopulver
40 ml mælk
Sådan gør du (kager):
Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vaniljesukker og smør med håndmixer (samme konsistens som sand)
Bland mælk og æg og hælde det langsomt i dejen og pisk grundigt indtil dejen er helt glat.
Fyld dejen i papirforme (jeg får som regel et sted ml. 9 og 12) - formene skal være ca. 2/3 fuld.
Bag ved 170 grader i 15-20 minutter.
Sådan gør du (glasur):
Pisk flormelis, kakao og smør grundigt
Tilføj mælk lidt efter lidt et par spsk ad gangen. Når al mæk er indkorporeret, skal der piskes meget. Jo mere der piskes, jo mere luftigt bliver glasuren.
Pynt kagerne med glasuren og evt. lidt krymmel eller som os med jordbær
Spis - og hav vådservietter indenfor rækkevide
Ingen kommentarer:
Send en kommentar