onsdag den 9. januar 2013

Om vejrudsigter

Lillebror er blevet ganske glad for at sove udenfor (det hjælper lidt på det hele, at han har en fleecedragt på, som han rent faktisk kan passe). Desværre kan han kun stå udenfor, når det er tørvejr - vi mangler lige det der halvtag, han kunne stå under, når sluserne åbner sig.

Tjekkede vejrudsigten i morges, de lovede regn. Fulgte storesøster i børnehave i tørvejr. Gik efterfølgende en lille tur i tørvejr. Var i IKEA i tørvejr. Gik hjem i tørvejr.

Vejrudsigter tager nogle gange fejl, og i dag var tydeligvis en af dagene, så da lillebror skulle sove middagslur, fik han hue på, fleecedragt, dyne, barnevognsdækken og regnslag, hvis nu der skulle komme lidt støvregn. Lillebror sov med det samme, så ud med ham.

Vejrudsigten tog ikke fejl. Det regner - big time! Og det ville jeg jo nok også have set, hvis jeg havde åbnet øjnene og kigget ud af vinduerne.

Så nu ligger lillebror nede i barnevognen med regnslag, dækken og dyne fjernet. Kunne ikke lige se, hvordan jeg kunne krænge dragten af ham, uden at vække ham, så nu ligger han dernede i barnevognen og fryser i hvert fald ikke!

Hader regnvejr
Hader vejrudsigter
Fra i mandags - udenfor



Ingen kommentarer: