tirsdag den 18. marts 2014

Om at købe et løbebånd

Jakkesættet og jeg har i et stykke tid talt om, at vi skulle købe et løbebånd, så vi kunne begynde at gøre noget seriøst ved grundformen - og det der med at løbe udenfor eller smutte i det lokale fitnesscenter er bare ikke os (personligt kan jeg identificere mig med flere af billederne her: http://mashable.com/2014/01/07/people-who-dont-know-how-to-gym/ ) - så da jakkesættet fik et godt tilbud om at købe en demomodel billigt, slog vi til.

Alarmklokkerne burde nok have ringet hos os begge, da jakkesættet fortalte, at det vejer godt 100 kg, "men så er det også solid kvalitet", men man er vel jyde, så et godt tilbud er et godt tilbud, så jakkesættet lånte en trailer i Vejle, hvor løbebåndet stod, og kørte hjem til speltghettoen med vores nye sundhedsmaskine.

Blev ærlig talt allerede godt forpustet, da jeg så vores nye monstrum i traileren, men med fælles hjælp fik vi bakset løbebåndet ned fra traileren (her var jeg glad for, at mørket havde sænket sig i vores lille ghetto), og så kunne vi trille båndet hen til hoveddøren, hvor vores første store udfordring opstod, eftersom løbebåndet i al sin magt og vælde selvfølgelig var bredere end døren! Heldigvis er jeg gift med en ingeniør, så han fik efterhånden dirigeret mig og vores monstrum så meget på skrå, at vi akkurat kunne få løbebåndet ind i entreen, hvor der var god plads.

Man kan sagtens gå forbi - sidelæns!

Efter at have kigget hinanden dybt i øjnene blev vi enige om, at det der med at få løbebåndet op af vores nu meget smalle trappe til kontoret, nok ikke var noget, vi umiddelbart kunne klare på stående fod, så forskellige scenarier blev overvejet

  1. At droppe løbebåndet og sælge det igen med fortjeneste (igen vi er jyder!)
  2. At lade det stå i entreen:
    Jakkesættet demonstrerer her, at det sagtens kan lade sig gøre med et løbebånd i entréen
  3. At skille løbebåndet ad og bære det op i dele.

Vi valgte løsning nr. 3, så jakkesættet gik i gang med at skille monstrummet af med hjælp fra udbryderkongen, der synes løbebåndet var meget, meget spøjs!

Bemærk at udbryderkongen har medbragt snack til oplevelsen!

Jakkesættet fik skilt løbebåndet ad og båret delene op og til sidst var der bare selve løbebåndet og tilhørende motor tilbage, som så bare skulle op ad trappen..OMG! eller om man vil Fuuuuuuck! Flere gange var vi tæt på at risikere liv og lemmer, fordi båndet var så freaking tungt (og når jeg siger vi, så mener jeg nok mest jakkesættet, han var nederst), men til sidst fik vi styr på teknikken og fik løbebåndet op, hvor jakkesættet på et håndklæde kunne glide løbebåndet det sidste stykke, og så var det jo bare at samle monstrummet igen, hvilket udbryderkongen igen var klar til at overvåge:Trappen blev hærget, gulvet blev ridset og vi fik ondt mærkværdige steder, men nu har vi et løbebånd på 1.salen af vores hus. Løbebåndet skal helt sikkert flyttes af professionelle, når vi en gang forlader matriklen, men nu skal der trænes - og det gør vi da sammen:


Har prøvet løbebåndet en enkelt gang, hvor jeg efter et minut fik beskeden:  "Too Slow", hvorpå løbebåndet gik i sort. Prøver ikke at tage det personligt.

Ingen kommentarer: