onsdag den 16. oktober 2013

Giveaway: Min defekte kogebog! (jow jow)

Lad mig bare sige det, som det er. Det kniber lidt med sponsorerne her på bloggen. Havde jo lidt håbet, at pakkeposten efterhånden bare ville køre i fast rutefart med anmeldereksemplarer af kogebøger, sjove ting til børnene, smagsprøver på chokolade og invitationer til presseevents med champagne og cupcakes, men indtil videre not so much...Kan muligvis hænge sammen med, at jeg absolut INTET har gjort for at promovere bloggen - men alligevel...

Men så skete der noget fantastisk i fredags: Amazon sendte mig en defekt kogebog! (Indrømmet jeg havde selv bestilt den, så vi er stadigvæk ikke ude i et sponsorat). Jeg åbnede kogebogen, og så faldt ryggen af, og det var vist ikke helt meningen, så jeg skrev til Amazon, der lynhurtigt undskyldte (I like), sendte mig en ny uden beregning (I like a lot) og lod mig beholde den defekte (I like even more). De foreslog, at jeg donerede den defekte kogebog til velgørenhed, for hvis der er noget mennesker i nød har brug for, er det Gordon Ramsay's "Ultimate Cookery Course".

Efter at have lovet mig selv, at Røde Kors får glæde af en hårdt tiltrængt oprydning af vores garderober, har jeg i stedet for besluttet, at I, mine få men helt fantastiske læsere, skal have mulighed for at lave mad med hidsigproppen, så nu laver jeg simpelthen en giveaway, hvor I kan vinde min defekte kogebog - jep jeg er også helt oppe at køre!For at deltage skal I hverken 'like' eller 'dele', derimod skal I bare lægge en kommentar med jeres navn, og i den forbindelse må I da meget gerne komme med forslag til, hvad man kan lave med porrer og/eller pastinakker. I kan deltage én gang, og så trækker jeg lod blandt alle. der har lagt en kommentar. Jeg sender kogebogen kvit og frit, til gengæld accepterer vinderen, at præmien er defekt (vil tro, at kogebogen egentlig bare skal limes). Sidste frist for at deltage er onsdag den 23. oktober. En forudsætning for at kunne vinde, er at du bor i Danmark (så jeg ikke bliver ruineret af portoen). Præmien har en værdi af ca. 75 kr. (pris på Amazon). Vinderen offentliggøres her på bloggen og på facebook.

Og nej denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret...

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en fin konkurrence:-) Den gad jeg bestemt godt vinde - trods den defekte ryg (altså bogens...).
Vedr opskrifter med porrer er vi blevet ret glade for en ret, som i fik som barn - nemlig farseret porrer. Det er mums og børnevenligt.
Pia Jepsen (din gamle skolekammerat)

Marie sagde ...

Må søstre mon melde sig? ;)

Vibeke Mikkelsen sagde ...

Jeg kommer altid pastinakker i kartoffelmosen - og Lars hader det :0) men kartoffelmosen smager meget bedre... /vibeke

Lisbet sagde ...

Jeg synes bestemt, at søstre må deltage...

Jeg har personligt et had/kærlighedsforhold til dine(mange mange)kogebøger.

De er jo ganske rare at gå på jagt i(og vinde). Og jo, har nydt mangt ret fra en bøgerne - med glæde og velbehag. Ja, og så er der også bare noget imponerende ved en samling så stor!

Men jeg tænker også med gru tilbage på, da du var højgravid med Ida, havde bækkenbundsløsning og var gået i redebygnings-mode, og fik den geniale idé at sætte alle dine(mange mange og tunge!) kogebøger i orden. Du flyttede selv en mininal del af bøgerne, hvorefter jeg ellers(under din kommando)måtte hive ud og efterfølgende sætte på plads igen.

Ift. grønsager med P, så er jeg vældig glad for at rive pastinak og andre rodfrugter i forskellige retter - gerne kødsauce, frikadeller osv.

Med porrer er jeg vældig glad for en salat med porrer, æbler, ristede nødder, parmesan og så en dressing af noget olie/eddike/sennep.

Anonym sagde ...

Porre /Kartoffelsuppe med piskefløde, bouillon og stegt bacon i små stykker som drys på. Det smager pragtfuldt :-)
Hilsen Mette L

Christina, TDC sagde ...

Jeg vil gerne deltage. Jeg foreslår porretærte, eller karryret med diverse grønt, fx porre (men ikke for mange, for så smager det hele af porrer) og pastinakkerne kan du jo bage eller lave til mos... Eller du kan skære det hele i tern/skiver og bilde ungerne ind at det er jysk slik, og se om de hopper på den på fredag (vi husker jo alle supermarkedsrockerne, som spiste fredagsslik om torsdagen, så jeg regner med at I har fredagsslik...)