onsdag den 5. september 2012

Om strategier

Fordi vi tydeligvis ikke har andet at lave, har vi i aften lagt skumle planer for, hvordan musen skal snydes til at tro, at noget er hendes helt egen ide.

Det handler om overtøj, og ikke mindst farven på overtøj! I år skal der købes både en flyverdragt og en jakke, og vores faste netbutik har i morgen 20%, så nu skal der handles!!

Vi er nogenlunde enige om, hvad VI ville vælge til hende, og havde hun været et lille pus på 2 år, havde vi da også bare bestilt, men nu er hun snart 4 1/2, og har klare meninger om, hvad hun kan lide af tøj - herunder snit, modeller og ikke mindst farver.

Og ja selvom vi da gerne så hende kaste sig ud i en hidsig gul eller fræk neonpink, så ved vi jo fra tidligere, at damen har en præference for småkedelig blå, og det hun kender. Og hvis det er det, hun vil have, så er det det hun får.

Hun lever nemlig ikke i et demokrati herhjemme. Vi (hendes forældre) bestemmer rigtig meget, opstiller regler og grænser for hende og fortæller hende nok mere, hvad der ikke er ok, end hvad der er ok. Derfor skal hun også have sine små sejre, så hun oplever at have medbestemmelse og indflydelse, og deraf vokser, og der er tøj altså dejligt nemt frem for eksempelvis aftensmad eller sengetider, som hun også gerne vil indover.

Men når alt det er sagt, så er der som sagt lagt strategier for at spore hende ind på det rigtige, for de der mønstrede jakker fra Hummel er altså pænt grimme!



Ingen kommentarer: